top of page

Fruitsap UPB

Nieuw product!

Sommigen zullen hebben opgemerkt dat we de afgelopen jaren intensief hebben gezocht naar het ideale verkoopproduct. Na marsepein, zakjes snoep, suikertaarten en olijfolie hebben we opnieuw het betreffende verkoopproduct overwogen, rekening houdend met de reacties van de afgelopen jaren.

APPELSAP_IMG_3903-removebg-preview.png
rs_20141128_145721_Appel-Aardbeisensap_1_L-removebg-preview.png

Dit jaar zullen we het volgende nieuwe product verkopen: 100% biologisch Belgisch fruitensap. Na het proeven van verschillende soorten fruitensappen van de producent 'De Drie Wilgen' (Nijlen), hebben we gekozen voor appelsap en appelsap-aardbei.

Prijs

Dit zijn de prijzen waartegen we het fruitensap verkopen:

1 fles van 1L: 5€ (4,75€ voor het sap en 0,25€ voor het statiegeld).

1 doos van 6x1L: 33€ (28,5€ voor het sap en 4,50€ voor het statiegeld).

Zoals hierboven vermeld, kunnen lege dozen en flessen na consumptie worden ingeleverd bij elke biologische winkel om het statiegeld terug te krijgen.

Waarom een verkoop?

De jaarlijkse verkoopactie dient om de volledige kosten van onze scouts te dekken. De meeste winst wordt gebruikt om de accommodatie te onderhouden en toekomstige projecten te financieren. Daarnaast worden de transportkosten van het materiaal voor het Kamp betaald met deze winstmarge. Het is daarom belangrijk dat deze verkoopactie een succes is om de benodigde budgetten te hebben.

bottom of page